LóerőLite – EKAER szoftver, szállítmányozási ügyviteli program

Ezt a termékünket azoknak a kis- és középvállalatoknak ajánljuk, akik elsősorban belföldi fuvarozással, munkagépek bérbeadásával/üzemeletetésével, illetve szóródó áruk raktározásával és kiszállításával foglalkoznak. Jól használható továbbá homok bányában, sóder bányában stb. ahol off-site működés is megvalósítható.

Partner, áru és készlet nyilvántartás

Vevők, szállítók nyilvántarthatók. A jármű kiválasztása automatikusan kiválasztja a partnert is. Az áruk VTSZ szabványszámmal; típus szerint csoportosíthatóan jelennek meg. Több telephelyen használható (több raktárat is kezel).

EKAER program, komplex nyilvántartás

Pénzügy és költségek

Beírhatja a számlák utalásait, a kp-s befizetéseket és a költségeket (pl. autó javítási költség, büntetés stb.) Kimutatást készít a költségekről dolgozóra, járműre és költség kategóriára vetítve. Meghatározza az ügyfelek tartozásait, adóslistát és pénzügyi kimutatást készít.

EKAER szoftver, EKAER program

Egyszerű kezelés, EKAER szoftver integráció

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az eladott termékekhez a rendszer automatikusan EKAER számokat képes kérni a NAV-tól. Ezeket nyilvántartja, állapotukat automatikusan szinkronizálja, és automatikusan le is zárja őket (beállításfüggő). A könnyű kezelhetőségre összpontosítottunk, amikor az áru kiadás/eladás panelt megterveztük. Egyetlen ablakon, néhány kattintással kiválasztható az eladni kívánt áru, és a rendszer egyetlen gombnyomással lekéri az új EKAER számot, kinyomtatja a szállítólevelet és a számlát is. Nem kell külön fölvinni az összes adatot az EKAER kezelői felületre, a számlára és a szállítólevélre. A hivatalos EKAER kezelői felülethez képest alig kell megadni pár adatot a rögzítéshez, az összes többi szükséges besorolást automatikusan kitalálja.

Jármű adatbázis, mérleg interface

A kiadás panelen beírhat új járműveket, vagy kiválaszthatja őket a korábban rögzített járművek közül. Megjegyzi a járművek önsúlyát és teherbírását. Közvetlen számítógépes kapcsolat hídmérleggel – elegendő egyetlen mérleg terminált vásárolnia, amit a hálózatban levő összes kliens képes használni. Nem kell begépelni a mért súlyt, hanem a rendszám megadása után automatikusan számítja a rakott súlyt és a túlterhelést, a mérlegből kiolvasott és a rendszámhoz tárolt adatok alapján. Automatikusan figyelmeztet ha a jármű túlsúlyos. Figyelmeztet továbbá a műszaki, zöldkártya, autópálya matrica lejáratára is.