Miért rugalmasabb ez az ERP rendszer?

Sokunk fejében egy komplex ERP rendszer mások által már korábban jól átgondolt, megtervezett és implementált modulokból épül fel. Igaz ez a mastERPiece rendszerre is, de ennél még rugalmasabb megoldást kínálunk olyan szempontból, hogy nem a „modul” a legkisebb könnyen beépíthető egység, hanem tulajdonképpen bármilyen tetszőleges „entitás” hozzáadható a rendszerhez, akkor is, ha az adott problémára nem készült még modul korábbi ügyfeleink részére.

Miért lenne szükség nagyobb modularitásra?

A válasz egyszerű: egyik szervezet, vállalat sem pontosan olyan elven, olyan szabályok mentén működik, mint a másik. Tökéletesen egyforma ügymenetek, pontosan egyformán gondolkodó munkatársak nincsenek. Azok a pici eltérések, azok a pici hozzáadott dolgok – amik éppen a másik vállalatnak „nem kellettek”, vagy amin éppen változtatnánk egy keveset – tehetik gördülékennyé a mi ügymenetünket, könnyíthetik meg a mi munkánkat.

Hogyan valósítható ez meg gyorsan, egyszerűen?

Az egész rendszer felépítése olyan, hogy nem csak konkrét összetett modulokból, hanem „egyedekből” is tud építkezni rendkívül gyorsan, illetve lehetséges a már meglévő modulok bővítése is tetszőleges egyedekkel és ahhoz kapcsolódó funkcionalitásokkal, folyamatokkal és jogosultsági rendszerrel. Az ilyen fajta bővítés, vagy változtatás fejlesztőmunkát igényel ugyan, de lényegesen kevesebbet, mint kötött modulok használata esetén.