#509
Messiás Admin
Adminisztrátor

A mai napon frissítésre került a Cerebellum egynapos sebészeti szoftver várólista eseményeket kezelő szolgáltatása. A régi v2.6 verzióról frissítettük az összes általunk karbantartott szervert az új API-ra. A legfontosabb változás, hogy mostantól a várólistára történő felvételkor meg kell adni az ellátás tervezett térítési kategóriáját. Ez alapértelmezésben az 1-es kóddal rendelkező „Magyar biztosított” ellátás, ezért a szoftver kezelése nem lett bonyolultabb. Ugyancsak kötelező jelenteni a tényleges ellátási kategóriát, de ehhez nem szükséges külön felhasználói beavatkozás. (A tényleges térítési kategória a kórlapnál megadható, és az ágy felszabadításkor kerül beküldésre az OEP felé.)

Az új átjáró hatékonyabban párhuzamosítja az OJOTE (online TAJ ellenőrzés), a várólista esemény küldés, és az utólagos várólista eset állapot szinkronizáció folyamatait. Ennek eredményeképpen a felhasználók rövidebb válaszidőkre, és kevesebb fennakadásra számíthatnak.

Az új API további újdonsága, a többlettámogatás keretében átvett illetve átadott várólistás esetek kezelése. Ha erről többet szeretne tudni, keressen föl bennünket!